RSS Feed

hazy Shah Alam

Posted on

Urgghhhh… mate berair pedih, hidung gatal, bersin. bau asap.. Why suddenly there’s haze in our country? smlm tengok berite mcm x perasan kebakaran berpunca dari mana.. IPU kt Shah Alam anatara yang paling tinggi plak tu.  Dahla kt opis bau cat, keluar dr ofis menghala ke Town Hall session kt Kelab Shah Alam, kelabu asap je pemandangan. Mati sel otak dengan pencemaran bau mcm nih.. huhu!

smlm mase Town Hall session nak habes, baru aku terkedek2 nk tny soklan “bulehkan maternity leave bagi flexi 2 months or 4 months with 3rd and 4th month half the salary?” kat DiGi buat mcm nih so sempatla si ibu nk bermanja2 dgn anak dan lepaskan baby yg dah besar sket ke tangan baby sitter. Tapi tak sempat nk bersalin, aku dah meninggalkan DiGi.. sob sob.. kesimpulannye, soklan tu tersimpan dalam dada aku jelah. tunggu la next town hall session baru bangkitkan.

ish, aku kalau tulis entry, bahasa bercampur2. nk kene praktis tidak mengrojakkannye..hihi.

 

Advertisements

About aeisha

simple girl next door

One response »

  1. but the current law says women do have equal rights to property !! Click https://twitter.com/moooker1

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: